30.6.05

balances

Miro el desequilibri dels plats de les balances i toca dir que ahir no vaig tenir un bon dia i continuo sense tenir un bon dia. I no cal dir noms ni llocs, no val la pena: menudències, casualitats. Només un dubte: escopiré a la closca pelada dels cretins, com Salvat-Papasseit (o després Maite Brazales) o j’irai cracher sur votres tombes. Qüestió de temps. La balança es balanceja sense parar i el dubte queda.

Ja ho veieu, em guanya la retòrica: bon senyal... I encara em puc divertir amb la prodigiosa tragicomèdia d'una artista desconeguda i el seu professor i Gregor Samsa o amb un petit problema matemàtic o amb realitats menys virtuals... La balança s’inclinarà al meu favor. Però jo continuaré salivant, per si de cas.

How many blue cubes will balance with the red sphere?

9 comentaris:

estranya ha dit...

Molt bo, el problema... Són 5, veritat? O l'estic cagant miserablement? :-)

No et preocupis, em sembla que últimament tots tenim mals dies :'(

Anònim ha dit...

pere, escups sobre les closques pelades?
:)

desquilibris, balances...?
jo tinc el cap espès, però tu el tens fet un lio...
a veure si després busco temps i et foto la pallissa una estona (jejej)

SI, SÓN 5
(en les matemàtiques no hi ha cabuda pels dubtes)

(ja faig tard altre cop... dwwww)
mar

Anònim ha dit...

Bé, potser exagero, i més que mals dies tinc estones més fosques i amb ganes d'escopir. Sempre va bé una mica d'adrenalina extra.

Com t'atreveixes a dir-me que tinc el cap fet un lio?

Si dues noies de ciències dieu que són cinc, jo m'ho hauré de creure. Només faltaria! Ara, de totes maneres meu aixafa't la meva busqueda. A mi el problema m'havia de durar fins el cap de setmana.

Anònim ha dit...

Pere a canvi jo t'ofereixo un Sudoku, aixo si, espero que el que resta de setmana provi millor que els darrers dies.

Anònim ha dit...

Pere a canvi jo t'ofereixo un Sudoku, aixo si, espero que el que resta de setmana provi millor que els darrers dies.

estranya ha dit...

Bé, de fet t'hem dit que són 5, però no t'hem dit com trobar-ho. La gràcia d'aquests problemes no està en saber la solució, sinó en trobar el camí que porta cap a la solució.

Anònim ha dit...

Després de l'èmfasi que poses en el Soduko, em veig obligat a provar-lo. Per cert, tu també has resol el problema de les balances?

Em tocarà trobar el camí a mi sol, Estranya? Em sembla que faré trampes.

estranya ha dit...

No facis trampes, home! Si vols una mica d'ajuda ja te la donaré...

Isabella ha dit...

També tinc la meva ex de tornada immediatament després de contactar amb el doctor Ogbidi. el meu ex Ray Pascal em va deixar fa un any, em va deixar el cor trencat així, un amic meu em va donar aquest correu electrònic de contacte ogbidihomeofsolution1@gmail.com i whatsapp número +2348052523829. Em vaig posar en contacte amb ell i el meu Ray em va tornar amb molt d'amor. en cas que necessiteu el seu poderós encanteri, també podeu arribar a ell, el 100% segur.