20.9.06

presentació

Aviso. És possible que aquesta mateixa nit, o demà en hora incerta, publiqui un apunt aquí mateix. Aviso que l’escrit es podrà llegir des de qualsevol part del món sempre que tingueu a mà una pantalla i els altres requisits imprescindibles. Aviso que el post, d’extensió per precisar, tractarà sobre un dels temes habituals d’aquest bloc, és a dir, vés a saber. Comunico que és improbable que s’observi un canvi d’estil ja que darrerament no he participat en cap classe de creació literària en qualitat d’alumne -ni el de l'Ateneu- (l’últim curset a què vaig assistir l’impartia Danny de Vito per la tele). Remarco que, contra el que alguns pensen, no tinc cap negra (volia dir negre) que treballi al meu servei. Vull recalcar, no obstant, que no descarto la col·laboració d’un artista invitat i l’aportació fotogràfica de Google –cosa no habitual-. Recordo que la lectura és gratuïta (afegiu-hi, però, les despeses elèctriques, de connexió, etc.) Imagino que ja sabeu que no podreu trobar el material que es publiqui aquí en cap llibreria, però que el podeu imprimir i enquadernar vosaltres mateixos, al vostre gust, i afegir les il·lustracions que més us convinguin. Deixo constància que podeu reproduir les meves paraules tant com vulgueu i pel mitjà que us sembli; en cas de citar l’autor (jo), es prega que no afegiu el seu retrat (el meu). M’ho deixava: quedeu tots convidats a la presentació (cadires i begudes a càrrec vostre, o agafeu-ne de les virtuals que sempre tinc preparades) i hi haurà fòrum posterior amb la presencia intermitent de l’autor, que sol ser lent a respondre.

Queda dit.

Malgrat que cap a la una s'hagi quedat aturat el cor de Webstats4U: terrible premonició.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

No hi faltaré ;)

Xurri ha dit...

Qué rodó!!!

Ja estic llogant la meva cadira per a la presentació del nou escrit. I una bossa de crispetes, espero que no et molestin.

Clara ha dit...

Estic impacient!
Per cert, saps que aviat arribaràs als 500 dies de bloc? Et felicito ara o quan giri el calendari? Quin dilema!
Llavors sí que ens has de convidar
a un brindis virual (això dels brindis virtuals va molt bé pels que no bebem). En fi. Estic impacient per llegir aquest post, ja dic. L'has embolcallat molt bé

Dan ha dit...

Doncs a veure. Pensa que has creat altes espectatives. Ara no ens defraudis... (i l'aturada del webstats4U no valdra com excusa premonitoria!!)

Hanna B ha dit...

en qualsevol moment et llegiré, i que duri!!!
quin era el curset aquest del danny de vito?
webstats4u de tant en tant fan coses rares, total són gratix...
(m'ha encantat això de l'autolink al propi post)

Anònim ha dit...

volia dir-te que m´ha agradat molt el comentari que has deixat al blog d´arare_ (des del meu mar, al post "coses de l´idioma"!).
I ara, continuaré llegint-te...

Montse ha dit...

*Arare seu al costat de la Xurri i amb tota la barra li agafa crispetes de la bossa.

nyam,nyam! Quan dius que comences?

Anònim ha dit...

¡Que empiece ya, que el público se va! (era així, oi?) ;)

miquel ha dit...

A veure, senyors i senyores. Em sembla que serà "demà en hora incerta" (el meu demà s'acaba cap a les dues)
Suposo que heu notat que el meu post de mitja tarda és un plagi i una rèplica hiperbòlica (busqueu, busqueu en altres llocs).
I res d'acollonir-me amb espectatives, que qui més qui menys fa temps que passa per aquí.

Gràcies per venir, xurri, però si has de començar a menjar crispetes... jo ... Saps que vaig poc al cinema entre altres coses per les crispetes. Però buenu, tu pots fer el que vulguis.

Ho sé Clara, el que tu no saps és que em queden menys de 50 post pels 500 (en aquets lloc). Ja t'avisaré i farem doble celebració. Amb tantes espectatives, potser hauré d'escriure el post dintre d'uns dies, quan tingui temps, o no escriure'n cap, que sempre queda la incògnita del que podia ser.

Uf, Dan, repeteixo el que he dit. Si continuen aquests comentaris me'n vaig a un món asimovià (no sé si es diu així).

No sé com es diu la peli, Hannab, i caldria oblidar-la, però en de Vito fa de profe d'una sèrie de soldats i se sent molt realitzat (he, he).
Ostres, és que no tinc avis ni àvies.

Gràcies, olenska, i benvinguda. resto a la teva disposició.

Arare, que crec que l'obra no és avui, el guinnista no té idees... és clar com que cobra poc. I no tornem el preu de l'entrada.

Vaja, bitxo, tu ja saps que els artistes es fan esperar, quina impaciència, és clar que...;-)

Anònim ha dit...

Que bo!

Ara ja saps el que et toca, que l'expectativa, en termes del màrketing, ja està creada :-)

Anònim ha dit...

Sí, sí, pere... en martí té raó: vas prometre un apunt entre ahir a la nit i avui en hora incerta. Tens fins a les 24 hores d'avui per complir la teva promesa... ;)

miquel ha dit...

Promesa acomplida, al menys segons l'horari de les Canàries (o és que no som a España).