11.10.12

televisió recreativa

Possiblement no hi ha hagut en la història de la humanitat res més perniciós per a la pau i l'enteniment entre els pobles que les esglésies de llarga trajectòria constituïdes jeràrquicament. Per acció o per omissió, no importa.


No sé ben bé per què se m'acut parlar d'això avui i fins quin punt puc ser injust en la meua apreciació, possiblement perquè em mirava “13TV” -segons diu la Wiqui: Su programación se basa en la difusión de los valores y credo de la Iglesia Católica, se centra en contenidos para todos los miembros de la familia-, de la qual la Conferència Episcopal té el 51% de les accions.

Com que entenc que actualment ningú pot al·legar ignorància, entenc que en els debats del programa De Hoy a Mañana d'aquest canal -La Joana m'ha fet posar els auriculars al cap de cinc minuts- no poden respondre més que a una intenció d'intoxicació que m'atreviria a dir que són d'una immoralitat insòlita si no fos perquè precisament la majoria d'accionariat eclesiàstic em fa comprendre -més una qüestió de fe que altra cosa- que m'equivoco i que se m'escapa la subtilesa moral de plantejaments i conclusions i la virtut de la caritat i l'ànim de concòrdia que deu traspuar el programa.

Voldria poder posar la tertúlia que he seguit aquesta nit que m'ha semblat que vista des d'aquí presenta múltiples arguments de pes per triar, i prendre, partit en les properes eleccions catalanes, però encara no es troba disponible, així que per si algú no coneix les emissions de la cadena incloc un fragment del programa del dia 8, simplement per donar una idea del to:


No s'enganxa bé el vídeo, potser és aquest:
http://www.13tv.hollybyte.tv/watch/507581ebc31997820c020000

2 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

No tinc ni paciència ni estómac per escoltar-me'ls gaire...

I a més a més sóc força descreguda i no crec ni en el seu cel ni en el seu infern... però a vegades penso que si tinguessin raó ells i existissin... UAUUU! els que s'endurien la gran sorpresa serien ells, tots de cap a les flames eternes. Que males persones que són, per Déu!

miquel ha dit...

Carme, a mi, que sóc més aviat pàcífic i abúlic, m'agrada de tant en tant una pujada d'adrenalina.
Els d'aquest canal diuen que l'infern terrenal es troba a Catalunya i en lloc de fugir-hi s'hi passegen. Qui sap si s'acabaran cremant.