2.7.05

oblit

Al mur on mor la mar,
mil abelles fan mel.
I s’alça un bel al cel
com d’ovelles en zel:
quin tipus de mel, mar?

9 comentaris:

Anònim ha dit...

(somriure)
(i prou)
(que calladeta estic molt maca)

m'agraden totes!

Anònim ha dit...

Qualsevol que es faci al Perelló! :P
Perejoan

Anònim ha dit...

qualsevol que es faci al Perelló, doncs

mar

miquel ha dit...

Sigui com heu dit. El viatge ha estat llarg. Romaní, tarongina, alta muntanya, farigola, eucaliptus (ai, aquesta no)...

Anònim ha dit...

I la mel de card blanc? Una mel transparent que esmussa. O la mel de xipell? Una mel vermellosa que té un puntet d'agre.

Anònim ha dit...

Enmig de la mar la mel s'oblida i, enmig del desert, la mel és recordada.

Anònim ha dit...

porta'm mel de tarongina
que em porta especials records

de romaní i de farigola
per guarir-me de tot mal

de les mil flors (o qualsevol)
per endolcir-me el dia

i que sigui del Perelló
perquè ho diu en Perejoan

gràcies, pere, per portar-me mel

mar

(deserts, mars i mels... carai quina combinació)

miquel ha dit...

Vaig trobar el que vaig trobar, zizou. Per cert, n'hi havia una varietat que incloïa "Aloe vera", que ara sembla que està de moda i va bé per a tot (jo tinc un dentrifici amb aloe vera, però encara no tinc clars els efectes).

Vols dir, dafnis?

Òndia, mar, hauré de tornar a buscar-ne si te les quedes totes, però no hi fa res, veig que les necessites.

Anònim ha dit...

pere, m'agraden totes però em conformo amb una.
et deixo escollir a tu quina és la que més necessito.
gràcies pere per portar-me mel (un altre dia ja et demanaré una altra cosa... bombons, potser)

mar